fugler
Coaching Inspirasjonssamtaler Mental trening Natur Tilstedeværelse

Hva skjer når du kjemper i mot endring?

By on 13. februar 2017

Noen ganger er livet så himla deilig at du står opp med et digert smil, du vandrer glad gjennom dagen, du kjenner på letthet. Livet er en fest, det er digg å være deg. Det kribler i magen av det du har fore, av alt livet har å by på. Måtte det bare vare, måtte det aldri ta slutt, tenker du kanskje? Eller glemmer du kanskje forgjengeligheten, og at ingenting varer, i alt det gode?

Men så er det jo engang slik at de mørke dagene kommer. Garantert. De banker på døra di med sin voldsomme kraft. Og hva gjør du da? Barrikaderer du deg? Kjemper du i mot? Går du i krigen? Er ikke denne vonde endringen velkommen i ditt liv?

Reflekter litt over følgende:

• Hva skjer når du kjemper i mot? Blir det mer eller mindre av det vonde, mørke og ubehagelige? Blir det mer eller mindre ro og fred i deg?
• Hva skjer hvis du hviler i det vonde som har rammet deg, og aksepterer det som er? Blir det mer eller mindre av det det vonde og ubehagelige? Blir det mer eller mindre ro og fred i deg?

Jeg hører gjerne fra deg med tanke på hva du kom frem til!

Uansett om du har en god eller dårlig dag i dag; Husk at “This too shall pass.” Dette kan du forøvrig lese mer om i dette blogginnlegget.

TAGS
RELATED POSTS
Hugsmia - Mayka Brevik

Hugsmia er ei smie for bedriftsleiarar som ynskjer seg tid til det viktigaste. I smia møter du Mayka - kommunikasjonsrådgjevar og eksperimentell katalysator med sans for komplekse prosjekt. Bloggen dreier seg om Mayka si eiga reise, for å få tid til det viktigaste, og slik oppnå livskvalitet. For tida går noko av smedarbeidet ut på å leggje om bloggen til nynorsk.

Følg meg!

Legg inn din epost-adresse, så sender jeg deg en varsling når jeg legger ut nye blogginnlegg.

Bli med blant 13 andre abonnenter

Kategorier
Blogglisten
Blogglisten hits