Foto: Ches Eskay cc.
By on 21. desember 2016

Har du noen gang kjent gjenklangen i deg selv, når noe kjennes totalt riktig ut, når noe er akkurat slik det skal være?

Da bobler det i hele deg. Da kjenner du sommerfuglene danse i magen. Da kjenner du at du glemmer tid og sted. Kanskje kom følelsen i et menneskemøte der du var helt tilstede hos den andre? Kanskje kom det da du gjorde noe altoppslukende? Kanskje kom det da du stod svett og sliten på toppen av en fjelltopp? Kanskje er denne gjenklangen en følelse du kjenner igjen fra barndommen?

NOE vil ha din oppmerksomhet
Deilig, ikke sant? Men så glipper det. Det blir borte. For travelheten og dine daglige gjøremål setter inn. Da kommer også tomheten, likegyldigheten, og følelsen av at det er NOE stort som mangler. Men du klarer ikke å sette fingeren på hva det er. Så du legger et lokk over det, du kjører bare på. For du må jo tjene til livets opphold. Og du lever jo slik du burde. Slik alle andre lever. Et tilsynelatende vellykket liv. Det er vel slik det skal være, tenker du. Du har ingen alternativer, sier du. Så du følger bare strømmen, videre, videre, fremover, fremover, inntil dette NOE i deg vokser seg så stort at frustrasjonen kommer, at nedstemtheten kommer, at alle spørsmålene kommer. For er det egentlig slik du vil leve?

Svarene på de viktigste spørsmålene

Altfor mange av oss går gjennom livet på autopilot, frem og tilbake, frem og tilbake,uten å tenke så mye over at det finnes alternativer, at det finnes muligheter, at det finnes noe mer.

Mange av oss går gjennom livet på autopilot, frem og tilbake, frem og tilbake,uten å tenke så mye over at det finnes alternativer, at det finnes muligheter, at det finnes noe mer.

Og det er her det å ha en nøytral coach på veien, kommer inn. En som bevarer alle dine hemmeligheter som dyrebare skatter, og som stiller deg de viktigste, og mest åpne og kraftfulle spørsmålene du noen gang har fått. Aller helst ute i naturen, der tankeprosessene utspiller seg på det aller beste.

Gode spørsmål som bare du vet svarene på-ikke gjennom å søke i det ytre, men ved å ta et realt dypdykk inn i deg selv. Spørsmål som får deg til å sette hele livet ditt i et nytt lys, der du ser deg selv fra et uvant perspektiv.

Dette kan eksempelvis gjøres gjennom at du reflekterer rundt hvordan du vil bli husket, og ved gi deg selv råd fra en eldre versjon av deg selv – eller til og med gjennom dine egne barn.

Slik kan du finne tilbake til den du er, slik kan du finne ut hva dette NOE er.

Derfra kan du lage et mål for hvordan NOE skal få en større plass i livet ditt. Og en plan for hvordan du kommer deg fra der du er i dag til der du helst vil være. Det beste er at du kan kose deg på veien dit.

Å kjenne på hva det gir deg
Det koster ingenting å prøve. Det er mulig å kjenne, helt uforpliktenede, på om coaching er noe som treffer en nerve i deg. Hvordan du får en gratis coachingtime, kan du lese mer om her. Du trenger ikke møte opp fysisk for å prøve coaching, jeg coacher deg uansett hvor du befinner deg.

TAGS
RELATED POSTS
Hugsmia - Mayka Brevik

Hugsmia er ei smie for bedriftsleiarar som ynskjer seg tid til det viktigaste. I smia møter du Mayka - kommunikasjonsrådgjevar og eksperimentell katalysator med sans for komplekse prosjekt. Bloggen dreier seg om Mayka si eiga reise, for å få tid til det viktigaste, og slik oppnå livskvalitet. For tida går noko av smedarbeidet ut på å leggje om bloggen til nynorsk.

Følg meg!

Legg inn din epost-adresse, så sender jeg deg en varsling når jeg legger ut nye blogginnlegg.

Bli med blant 13 andre abonnenter

Kategorier
Blogglisten
Blogglisten hits