Coaching

Coaching er en forandringsprosess der du selv tar ansvar for din egen utvikling og sukess, men der jeg er din hjelper på veien. Jeg har fysiske coachingtimer med mennesker i Hallindal, Modum, Oslo og på Nesodden. Imidlertid har det ikke noe å si hvor du befinner deg geografisk dersom du har lyst til å finne ut om dette er noe for deg. Coaching er like kraftfullt på slype/telefon som i et fysisk møte.

Jeg brenner for de dype og løftende samtalene der den jeg coacher virkelig kommer inn til kjernen av det som er viktig og riktig for seg. Spesielt når denne personen visualiserer, hører og ser sitt mål, visjon eller livsverk.  Når så personen finner styrken, motet, viljen og løsningene, staker ut reningen for å følge sin vei – for så å følge den- ja, da er det rett og slett magisk.

Når jeg spør coachingkundene mine om hva som har vært verdifult etter de ulike coachingtimene, er dette setninger som går igjen:

Samtaler som beveger

I tillegg til å dele av min kunnskap og tanker her på bloggen, tilbyr jeg coachingsamtaler i naturen. De geografiske områdene jeg opererer i, er Hallingdal,  Nesodden og Oslo. Jeg coacher også på skype/telefon, noe som er like kraftfullt for din prosess, som et fysisk møte.

Følgende temaer er ofte oppe i mine coachingsamtaler:

Jeg jobber systematisk for å utfordre deg til å finne din visjon i livet, og med å inspirere deg til å ta stegene som trengs for å komme dit. Dette gjør jeg fra en rådgivingsfri sone der jeg stiller kraftfulle og åpne spørsmål.Som Erickson coach er jeg avslappet og prøver å få deg til å kjenne deg vel, samt se muligheter og løsninger.

Her kan du se en liten videosnutt om hva coaching er:

Jeg jobber ut fra følgende prinsipper:

Ikke terapi

Til forskjell fra psykoterapi, er ikke coaching terapi. Terapeuten setter ofte diagnoser, noe som ikke skjer i coaching. I psykoterapi er det mye fokus på problemer, mens man i coaching helst vil se løsninger. Mens coachen fokuserer på nåtid og fremtid, fokuserer psykoterapeuten ofte på fortid.

Ta gjerne kontakt på mayka@freeasabird.no dersom du ble nysgjerrig og vil vite mer. I’m all ears.

Her finner du informasjon om mine pakkeløsninger for din personlige utvikling. 

I 2014 mottok jeg mitt «certificate of completion» av trener/daglig leder for Erickson Coaching Nordic AS Jan Georg Kristiansen. Og ja, jeg var gravid med sønn nummer 3 på det føsrste bilde.På det andre bilde, fra høsten 2016, holder jeg en litt tårevåt tale for nye Ericksonstudenter og Jan Georg om hva coaching har betydd for meg og mitt liv. Jeg var her kursvert på en av modulene i grunnutdanningen.

WP_20140615_032 Mayka kursbevis0 (1)

Coaching Mayka Brevik

erickson