Coaching

Coaching er en kraftfull forandringsprosess der du selv tar ansvar for din egen utvikling og suksess, men der jeg er din hjelper på veien.

Jeg tilbyr en til en VIP coaching i naturen til deg som ønsker å ta livet ditt eller karriere din til et helt nytt nivå. Til deg som har en lengsel eller en drøm som bare vokser inni deg, men som du ikke tør å gjøre noe med. Til deg som er sliten og lei, som innimellom ønsker deg langt vekk, men som ikke aner i hvilken retning du skal gå.

Jeg møter deg fysisk, med et stort smil. Så tar jeg deg med meg på tur i fjellheimen i Hemsedal (eller i Hallingdal forøvrig), der jeg stiller deg åpne og kraftfulle spørsmål. Eller vi vandrer sammen i naturen på Skype/telefon, der jeg har deg på øret. Coaching er like kraftfullt på Skype/telefon som i et fysisk møte.

Jeg brenner for de dype og løftende samtalene der du virkelig kommer inn til kjernen av det som er viktig og riktig for deg. Spesielt når du kommer dit at du tydelig ser din visjon eller ditt livsverk.  Når vi så sammen finner styrken, motet, og løsningene for hvordan du kan følge den veien som du innerst inne vet at er riktig for deg, ja, da er det rett og slett magisk!

Når jeg spør dem jeg coacher om  om hva som har vært verdifullt etter de ulike coachingtimene, er dette setninger som går igjen:

Følgende temaer er ofte oppe i mine coachingsamtaler:

Jeg jobber systematisk for å utfordre deg til å finne din visjon i livet, og med å inspirere deg til å ta stegene som trengs for å komme dit. Dette gjør jeg fra en rådgivingsfri sone der jeg stiller kraftfulle og åpne spørsmål. Som profesjonell Erickson coach er jeg avslappet og prøver å få deg til å kjenne deg vel, samt se muligheter og løsninger.

Her kan du se en liten videosnutt om hva coaching er:

Jeg jobber ut fra følgende prinsipper:

Ikke terapi

Til forskjell fra psykoterapi, er ikke coaching terapi. Terapeuten setter ofte diagnoser, noe som ikke skjer i coaching. I psykoterapi er det mye fokus på problemer, mens man i coaching helst vil se løsninger. Mens coachen fokuserer på nåtid og fremtid, fokuserer psykoterapeuten ofte på fortid.

Ta gjerne kontakt på mayka@freeasabird.no dersom du ble nysgjerrig og vil vite mer. I’m all ears.

Meg og coachingen

I 2012 oppdaget jeg coaching for første gang da jeg selv ble coachet – i en situasjon der jeg var svært rådvill. Coachingsamtalen traff meg så dypt at jeg ble nysgjerrig på å utforske dette videre. Det var noe med å finne ut av hva som virkelig var viktig for meg og hva jeg egentlig ville. Noe med å finne svarene i meg selv uten å bli styrt av ytre rammer som forventninger og hva andre mener.

Etter at jeg selv begynte å studere coaching, og etter å ha sett hva disse verktøyene kan gjøre med menneskers tanker, viljestyrke og liv, ble jeg sikker på at dette er min lidenskap. Det å hjelpe andre til kraftfull endring. Jeg føler meg hel og fullstendig tilstede når jeg utøver dette faget.

Da jeg begynte å studere Coaching selvledelse og emosjonell intelligens på BI, boblet det i hele meg. Jeg utdannet meg videre til profesjonell Erickson Coach gjennom Erickson Coaching International og har jobbet som coach ved siden av jobb som senior kommunikasjonsrådgiver siden 2014. Fra sommeren 2017 satser jeg for fullt på egen bedrift innen coaching & kommunikasjon, samtidig som jeg skal sertifisere meg som Associate Certified Coach.

I 2014 mottok jeg mitt «certificate of completion» av trener/daglig leder for Erickson Coaching Nordic AS Jan Georg Kristiansen. Og ja, jeg var gravid med sønn nummer 3 på det første bilde (med skikkelige herlige strømpebukser, gitt!).På det andre bilde, fra høsten 2016, holder jeg en litt tårevåt tale for nye Ericksonstudenter og lærer Jan Georg om hva coaching har betydd for meg og mitt liv. Jeg var her kursvert på en av modulene i grunnutdanningen.

WP_20140615_032 Mayka kursbevis0 (1)

Coaching Mayka Brevik

erickson