By on 3. januar 2015

Mens jeg trillet til den lokale kaffebaren med min lille sønn i dag, tenkte jeg på hva det viktigste jeg lærte i 2014, er, og kom frem til følgende:

Aldri se meg tilbake. Tidligere hadde jeg en tendens til å filosofere og tenke «hva hvis» etter store valg og hendelser. Hva hadde skjedd hvis jeg hadde valgt det og det, eller hvordan hadde det gått dersom det og det hadde skjedd? I år har jeg blitt flinkere til å ta valg og virkelig stå ved dem.

Hva som er aller viktigst for meg i ethvert vennskap. Jeg har vidunderlige venner. Og i år har jeg også vært så heldig at jeg har blitt kjent med flere spennende mennesker. Spesielt er det et par stykker som har tatt hjertet mitt med storm dette året. Disse har virkelig gjort det klart for meg hva jeg setter aller høyest i et vennskap, nemlig samtalene om drømmer, prioriteringer, vilje og det forgjengelige livet. I tillegg må balansen mellom det å gi og ta være jevnt fordelt.

Hva jeg trenger. For å være tilstede, ha energi og fokus, konsentrasjon og harmoni i livet, trenger jeg yoga og lange løpeturer/skiturer. På grunn av en skulderskade samt graviditet dette året har det blitt mindre av dette i 2014, noe som har fått meg til å innse hvor mye disse aktivitetene faktisk betyr for meg.

At jeg kan få til hva jeg vil. De fleste av oss bruker kun en brøkdel av de ressursene som bor i oss, og vi kan få til hva det enn måtte være, bare vi ønsker det sterkt nok, samtidig som vi akspeterer det som er og er takknemlige.

Jeg kom også til å tenke på sitatet som har betydd mest for meg i 2014, og som kommer til å være en følgesvenn også i året er som følger:

«Livet er en fest, men de fleste nøyer seg med smuler» (Helen Keller)

Jeg er ikke så glad i nyttårsforsetter, men har mer troen på at vi kan få til endringer når det måtte være, så jeg lar det bli med denne statusoppdateringen:)

Godt nyttår! Hva har 2014 lært deg?

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Hugsmia - Mayka Brevik

Hugsmia er ei smie for bedriftsleiarar som ynskjer seg tid til det viktigaste. I smia møter du Mayka - kommunikasjonsrådgjevar og eksperimentell katalysator med sans for komplekse prosjekt. Bloggen dreier seg om Mayka si eiga reise, for å få tid til det viktigaste, og slik oppnå livskvalitet. For tida går noko av smedarbeidet ut på å leggje om bloggen til nynorsk.

Følg meg!

Legg inn din epost-adresse, så sender jeg deg en varsling når jeg legger ut nye blogginnlegg.

Bli med blant 13 andre abonnenter

Kategorier
Blogglisten
Blogglisten hits