Gratis coachingtime

Du kan finne din lidenskap. Du kan skape det livet du drømmer om. Du kan komme over det som hindrer deg.

Gjennom coachingsamtaler med meg, vil du avdekke dine viktigste verdier, og lære hvordan du kan leve i takt med dem -noe som igjen vil gi deg et friskt og godt liv. Du vil finne din personlige visjon og hente frem motivasjon og mot til å gå for det du virkelig ønsker deg.

Alt dette bor i deg! Du er større og sterkere enn du aner. Sammen staker vi ut din retning.

Jeg kan møte deg fysisk i Hallingdal, og enkelte ganger også i Oslo.Da møtes vi ute i naturen. Vi vandrer  mens jeg stiller deg åpne og kraftfulle spørsmål, som du kanskje aldri har fått før.  Ofte stopper vi opp i et skogholt, ved en stubbe, ved en bekk eller ved en varde. Vi bruker elementer i naturen, som kvister og stein, i øvelsene vi gjør (som er basert på Erickson Coaching International) . I de mer intensive og lengre timene, er kanskje en fjelltopp målet.

Det har forøvrig ikke noe å si hvor du befinner deg geografisk, coaching er like kraftfullt på Skype/telefon som i et fysisk møte. Jeg kommer likevel til å oppfordre deg til å gå ut i naturen dersom jeg coacher deg på øret.

En samtale med deg selv, kan oppleves som både sterkt og rørende. Det handler om å gi oppmerksomhet til ditt liv, og til å hva du ønsker deg, og hvordan du kan oppnå det. Derfor vil jeg gi deg en gave:

Du får nå en introduksjonssamtale på 90 minutter, ute i naturen eller på skype/telefon – helt gratis og uforpliktende. 

På denne måten kan du finne ut om coaching er noe for deg, om det treffer noe i deg og hvorvidt vi to har kjemi. Alle coachingsamtaler er selvsagt konfidensielle, og blir utført i henhold til ICF sine etiske retningslinjer. Du kan helt uforpliktende sende meg en melding her, dersom du vil vite mer, eventuelt også om øvrige pristilbud og pakkeløsninger.

Du når meg også på mayka@freeasabird.no og på telefon 97030853. 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Finn det stedet i deg selv, der noe stort ligger og venter på deg!

Finn det stedet, der noe stort ligger og venter på å bli oppdaget av deg!