Asthanga Yoga

Hvordan virker Asthanga Yoga på nybegynnere?

By on 18. februar 2013

Her en dagen hadde jeg med meg min kjære svigerinne Ina på en mysore-time på Asthanga Yoga Oslo, der jeg pleier å trene. Hun har aldri prøvd denne formen for yoga før, og var helt pumpet etterpå. Godt at vi hadde en rolig lørdag den dagen med kafèbesøk og film:)

Det er en stund siden jeg selv var på min første Asthanga Yoga-time, og jeg husker at jeg følte meg en smule shaky og vaklevoren og at jeg ble overrasket over hvor svett jeg ble. Det tok også noen uker før jeg virkelig lærte meg øvelsene, og ikke minst rekkefølgen på dem.

Her er Ina sin erfaring, fra hennes første astanga yoga-time( som forøvrig, i følge henne selv, frister til gjentagelse):

«Jeg tror at det som var mest vanskelig, generelt sett, var pusten og det å fjerne tanker og fokusere 100 prosent på øvelsene. Ashtanga Yoga var veldig tungt, særlig jo lenger inn i øvelsene og timen vi kom. Det er absolutt en fordel å ha trent litt styrke før, og at jeg var litt myk hjalp jo også på – men merket mest av alt at balansen var det jeg sleit mest med. Det jeg ble nysgjerrig på var nok den spirituelle siden av det og jeg skulle gjerne ha lært meg chanten.»

Hvordan var din første Asthanga Yoga-time og hva var det som gjorde at du ville gå videre med denne yogaformen?

Eller har du aldri prøvd det før? Sjekk det ut, du kommer kanskje til å bli overrasket over hvor sliten ( men på en deilig måte) du blir av denne treningsformen:)

ysu

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Mayka Brevik - Dit ein ser, dit kjem ein (Vinje).

Jeg hjelper mennesker og bedrifter med å finne og oppnå sin visjon.

Følg meg!

Legg inn din epost-adresse, så sender jeg deg en varsling når jeg legger ut nye blogginnlegg.

Bli med blant 13 andre abonnenter

Mest populære innlegg og sider
Kategorier
Blogglisten
Blogglisten hits