Mental trening

Mitt møte med Dalai Lama

By on 9. mai 2014

I dag har jeg bursdag. Og jeg fikk en bursdagsgave som vanskelig kan toppes; sammen med familien min, samt andre barn og foreldre i Karrma Tashi Ling buddhistsamfunn møtte jeg nemlig Dalai Lama på Nobels Fredssenter. Møte varte bare i noen minutter, men var likevel svært rørende. Det er akkurat som det har festet seg en glede og en dyp ro i meg, etter å ha vært så nær Hans Hellighet.

«The purpose of our lives is to be happy». – Dalai Lama

 

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Mayka Brevik - Dit ein ser, dit kjem ein (Vinje).

Jeg hjelper mennesker og bedrifter med å finne og oppnå sin visjon.

Følg meg!

Legg inn din epost-adresse, så sender jeg deg en varsling når jeg legger ut nye blogginnlegg.

Bli med blant 13 andre abonnenter

Mest populære innlegg og sider
Kategorier
Blogglisten
Blogglisten hits