Mental trening

Mitt møte med Dalai Lama

By on 9. mai 2014

I dag har jeg bursdag. Og jeg fikk en bursdagsgave som vanskelig kan toppes; sammen med familien min, samt andre barn og foreldre i Karrma Tashi Ling buddhistsamfunn møtte jeg nemlig Dalai Lama på Nobels Fredssenter. Møte varte bare i noen minutter, men var likevel svært rørende. Det er akkurat som det har festet seg en glede og en dyp ro i meg, etter å ha vært så nær Hans Hellighet.

«The purpose of our lives is to be happy». – Dalai Lama

 

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Hugsmia - Mayka Brevik

Hugsmia er ei smie for bedriftsleiarar som ynskjer seg tid til det viktigaste. I smia møter du Mayka - kommunikasjonsrådgjevar og eksperimentell katalysator med sans for komplekse prosjekt. Bloggen dreier seg om Mayka si eiga reise, for å få tid til det viktigaste, og slik oppnå livskvalitet. For tida går noko av smedarbeidet ut på å leggje om bloggen til nynorsk.

Følg meg!

Legg inn din epost-adresse, så sender jeg deg en varsling når jeg legger ut nye blogginnlegg.

Bli med blant 13 andre abonnenter

Kategorier
Blogglisten
Blogglisten hits