Om Mayka

«Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you have imagined.» – Henry David Thoreau

Jeg er Mayka, født i 1978. Ei jordnær og sprudlende jente fra Ål, som de siste 20 årene har bodd i Lofoten, på Rena, i Oslo og på Nesodden. Sommeren 2017 gikk veien tilbake igjen til Hallingdal, og nærmere bestemt Hemsedal. Det var nok mange som ble overrasket da jeg etter 10 år som travel kommunikasjonsrådgiver og kommunikasjonssjef i hovedstaden, fløy ut i det som er mitt eventyr. Jeg er utdannet medieviter fra Universitet i Oslo, og har i tillegg en bachelor i informasjon og samfunnskontakt fra Høgskolen i Hedmark. Det utslagsgivende for at jeg lever det livet jeg gjør nå, var nok tilleggsutdannelsen min som coach, gjennom BI og Erickson International Coaching. Her har jeg selv blitt coachet av medstudenter og lærere, og funnet frem til det som er viktig for akkurat meg. Nå sertifiserer jeg meg som Associated Certified Coach – jeg blir aldri ferdig med å studere.

I tillegg gikk jeg nylig gjennom et  tøft år, som rett og slett fikk meg til å våkne opp. Du kan klikke deg inn her dersom du vil lese mer om nettopp det.  Sammen med familien min, følger jeg nå mine viktigste verdier, noe du kan lese mer om her. Ellers har jeg vært mor i hele 19 år! Jeg ble gravid som 19-åring, og det var selvfølgelig en stor krise der og da. Men jeg valgte å bære frem den lille gutten, som jeg ble alenemor til. Det har vært utelukkende en berikelse, gjennom studier, jobber og livet! Jeg har også to sønner med min nåværende mann, og det er disse to som er med til fjells. Det passer bra at jeg har så mange gutter rundt meg. Jeg har alltid likt å henge med gutta, ikke minst gjennom mine år som skiskytter og langrennsløper i ungdomsårene. Det var gjennom denne skikarrieren at jeg også forstod viktigheten av mental trening, selv om jeg ikke da forstod at det var det jeg faktisk drev med.

I tillegg til å like å skrive, lese og utforske, fattet jeg tidlig interessen for psykologi og filosofi. For hva som rører seg i menneskesinnet, for hva som får mennesker til å handle og kommunisere slik de gjør. Nå kombinerer jeg det jeg brant for som barn, nemlig det å skrive og analysere, med min nysgjerrighet for andre mennesker.

Jeg jobber med både privatmarkedet og bedriftsmarkedet, med naturen som rammeverk: 

maykalayka2

Dette kan du lese om på bloggen:

Mine tre viktigste verdier er frihet, tilstedeværelse og ro, noe som gjør naturen , og spesielt fjellheimen,  til mitt paradis. Jeg er vokst opp med natur rundt meg, og elsker lange løpeturer og skiturer. Og når jeg kan kombinerere natur med coachingsamtaler, løper tankeprosessene ekstra lett. Det er da jeg virkelig løfter andre, og selv blir løftet. Derfor tar jeg med meg de jeg jobber med, ut.

Jeg reflekterer daglig over hvor forgjengelig og kort livet faktisk er. Jeg vet ikke hvor lenge jeg er her. Derfor vil jeg gjøre det beste ut av hver dag, prioritere det viktigste for meg og mine og dele av min erfaring og kunnskap.

På bloggen vil du kunne lese om mine egne erfaringer og tanker omkring coaching, mindfulness, yoga, friluftsliv og viktigheten av å følge sin visjon. I tillegg kommer jeg fremover til å skrive om hvordan det går med oss som familie til fjells.

Du kan lese min CV her:

CV Mayka Brevik