Sparring en-til-en

For tiden tilbyr jeg en- til-en sparring i naturen til et begrenset antall energiske og modige bedriftsledere, som ønsker å finne tid til det viktigste – slik at de kan få livskvalitet.

Jeg kan møte deg fysisk i Hallingdal, og enkelte ganger også i Oslo. Da møtes vi alltid ute i naturen. Vi vandrer mens jeg stiller deg åpne og kraftfulle spørsmål, som du kanskje aldri har fått før. Ofte stopper vi opp i et skogholt, ved en stubbe, ved en bekk eller ved en varde. Vi bruker elementer i naturen, som kvister og stein, i øvelsene vi gjør (som er basert på velutprøvde og faglig funderte metoder innen mental trening og positiv psykologi) . I de mer intensive og lengre timene, er kanskje en fjelltopp målet. Sparringstimene er aldri kortere enn 90 minutter.

Det har forøvrig ikke noe å si hvor du befinner deg geografisk, samtalene er like kraftfulle på Skype/telefon som i et fysisk møte. Jeg kommer likevel til å oppfordre deg til å gå ut i naturen dersom jeg har deg på øret.

Alle samtaler er selvsagt konfidensielle, og blir utført i henhold til ICF sine etiske retningslinjer. Du kan helt uforpliktende sende meg en melding under her, dersom du vil vite mer om de pakkeløsningene jeg har. Jeg tilbyr  pakker på minimum 5 timer. Priser fra 10 000,- eks.mva.

Du når meg på mayka@hugsmia. no og på telefon 97030853. Jeg tar gjerne en uforpliktende prat med deg!

Finn det stedet i deg selv, der noe stort ligger og venter på deg!