Asthanga Yoga Drømmer

Yoga every damn day!

By on 18. februar 2013

Iallefall er det mitt motto og min drøm for tiden. Hev meg nemlig på yogautfordringen like etter nyttår. Jeg trener både på Asthanga Yoga Oslo, hjemme på stuegulvet eller på et hvilket som helst gulv(bare jeg har en yogamatte). Det er ikke alltid jeg får gjort en hel økt på 90 minutter, spesielt ikke hvis jeg plutselig får en toåring under og over meg som vil være med på «leken». Uansett er det helt fantastisk å gjøre yoga flere dager på rad, merker forskjell på bedre fleksibiliet i kroppen, og et balansert sinn. Går jeg på ski, eller tar en løpetur, merker jeg at jeg blir stivere, så nå har jeg skjønt at tøying er alfa og omega etter utholdenhetsøktene. Her er jeg etter dagens morgenøkt, svett og fornøyd, på yogasenteret:)

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Mayka Brevik - Dit ein ser, dit kjem ein (Vinje).

Jeg hjelper mennesker og bedrifter med å finne og oppnå sin visjon.

Følg meg!

Legg inn din epost-adresse, så sender jeg deg en varsling når jeg legger ut nye blogginnlegg.

Bli med blant 13 andre abonnenter

Mest populære innlegg og sider
Kategorier
Blogglisten
Blogglisten hits