Asthanga Yoga Drømmer

Yoga every damn day!

By on 18. februar 2013

Iallefall er det mitt motto og min drøm for tiden. Hev meg nemlig på yogautfordringen like etter nyttår. Jeg trener både på Asthanga Yoga Oslo, hjemme på stuegulvet eller på et hvilket som helst gulv(bare jeg har en yogamatte). Det er ikke alltid jeg får gjort en hel økt på 90 minutter, spesielt ikke hvis jeg plutselig får en toåring under og over meg som vil være med på «leken». Uansett er det helt fantastisk å gjøre yoga flere dager på rad, merker forskjell på bedre fleksibiliet i kroppen, og et balansert sinn. Går jeg på ski, eller tar en løpetur, merker jeg at jeg blir stivere, så nå har jeg skjønt at tøying er alfa og omega etter utholdenhetsøktene. Her er jeg etter dagens morgenøkt, svett og fornøyd, på yogasenteret:)

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Hugsmia - Mayka Brevik

Hugsmia er ei smie for bedriftsleiarar som ynskjer seg tid til det viktigaste. I smia møter du Mayka - kommunikasjonsrådgjevar og eksperimentell katalysator med sans for komplekse prosjekt. Bloggen dreier seg om Mayka si eiga reise, for å få tid til det viktigaste, og slik oppnå livskvalitet. For tida går noko av smedarbeidet ut på å leggje om bloggen til nynorsk.

Følg meg!

Legg inn din epost-adresse, så sender jeg deg en varsling når jeg legger ut nye blogginnlegg.

Bli med blant 13 andre abonnenter

Kategorier
Blogglisten
Blogglisten hits